Lakeside photo
Riccard Bergström

OM MIG

Jag, Riccard Bergström – Fotograf i Labbarp, Bankeryd


Svartvita bilder med tidlös elegans
Mitt namn är Riccard Bergström och jag är en passionerad fotograf med en förkärlek till svartvitt fotografi. Från min mysiga villa i Labbarp, Bankeryd, driver jag min lilla fotostudio och skapar bilder som bär på känslor och berättar historier.


Min passion för fotografi
Redan i tidig ålder väcktes min fascination för kamerans magiska förmåga att fånga ögonblicket. Sedan dess har jag ägnat en stor del av mitt liv åt att förfina mina färdigheter och utforska den unika estetiken i svartvita bilder.


Labbarp – min inspirationskälla
Den vackra naturen och pittoreska miljön i Labbarp erbjuder en oändlig källa till inspiration. Här finner jag motiv som fängslar mig och ger näring till min kreativa vision.


Fånga din personliga historia
Oavsett om det handlar om porträtt, familjefotografering, bröllop eller företagsbilder, strävar jag alltid efter att skapa bilder som speglar din unika personlighet och historia.


Varje bild en berättelse
För mig är varje fotografi en resa in i det svartvita spelet av kontraster och nyanser. Med enkla medel vill jag beröra och fängsla betraktaren, och förmedla en känsla av tidlös elegans.


Följ med mig på min resa
Välkommen att ta del av min passion för fotografi och upptäck den tidlösa skönheten i svartvita bilder. Kontakta mig idag för att boka din fotografering!
Telefon: 073-751 12 70
E-post: lakesidephoto.sverige@gmail.com


Jag grundade företaget med en passion för de tjänster jag erbjuder. Målet var tydligt från början - att leverera tjänster av enastående kvalitet till ett pris som är överkomligt för alla.