Lakeside photo
Riccard Bergström

MINA TJÄNSTER

Porträttfotografering Fånga din unika skönhet med personliga porträtt
Professionell porträttfotograf i Jönköping & Bankeryd:

  • Äkta och minnesvärda bilder: Fånga ögonblick av skönhet och äkthet.
  • Avslappnad atmosfär: Var dig själv och låt din personlighet stråla.
  • Konstnärlig vision: Noggrant komponerade bilder med ljus, skuggor och komposition.
  • Fånga själen: Uttryck och karaktär i varje leende, blick och uttryck.
  • Studio eller valfri plats: Porträtt i din bekväma miljö.
  • Familjefoto, professionella profilbilder och individuella porträtt.

Temafotografering, du kanske har ett tema som du gillar. Kom med förslag!

Företagsfotografering. Jag kommer till ert företag och tar bilder på personalen till er hemsida.

Dokumentärt familjefotografi.
Denna fotografering fokuserar på att fånga verkligheten så att ni aldrig glömmer de galna, hysteriska och unika stunderna i det liv ni faktiskt lever, vilka gör att just ER familj är NI. Jag kommer inte att styra er eller diktera hur ni ska klä er eller vad ni ska göra. Faktum är att ni inte ens behöver planera för min närvaro, eftersom jag är med och fångar varje ögonblick - vare sig det är kuddkrig i vardagsrummet, pepparkaksbakning eller en dag på stranden för att fiska och bada. Bråkar barnen eller ritar på väggen kommer jag inte lägga mig i, bara dokumentera. När barnen blir äldre och tittar på bilder kommer dom komma ihåg hur mycket roligt ni hade.
Mitt mål är enkelt: att skapa extraordinära bilder som fångar essensen av er vardag.  

Två paket finnas att välja på. Stora paketet innebär att jag är med hela dagen från frukost till läggdags. Det ni kommer att få är 50-100 bilder levererade digitalt som är redigerade. Väljer ni det lilla paket så är jag med er 3-4 timmar beroende på aktivitet. Jag kommer att leverera 30-50 redigerade bilder digitalt.

Dokumentär bröllopsfotografi.

Fångar ögonblicken, känslorna och detaljerna på ett autentiskt och naturligt sätt. I stället för traditionella, regisserade bilder fokuserar dokumentär bröllopsfoto på att berätta en äkta historia om brudparets speciella dag. Fotografen agerar som en iakttagare och fångar de spontana, oförutsägbara ögonblicken som gör varje bröllop unikt.

Denna stil av bröllopsfoto strävar efter att avspegla den verkliga känslan och atmosfären under ceremonin, mottagningen och övriga ögonblick under bröllopsdagen. Det innebär ofta att fånga glädje, skratt, tårar och de små detaljerna som gör varje bröllop unikt.
Fotografen är närvarande utan att vara påträngande, vilket skapar en avslappnad och naturlig atmosfär. Resultatet blir bilder som berättar en rörande och äkta berättelse om brudparets kärlek och dagen de delar med sina nära och kära. Dokumentär bröllopsfotografi ger ett tidlöst och personligt minne av den speciella dagen. 

Kontakta mig gärna för mer information!